Hydrobooster

VISCODERM® HYDROBOOSTER

Vad är det?

Viscoderm® Hydrobooster kan minska tecken på åldrande, jämna ut linjer, ge djup återfuktning samt jämna ut djupa ärr. Tekniken bakom produkten möjliggör flera behandlingstekniker som kan ge följande resultat:

  1. Djup återfuktning genom vävnadsomstrukturering som ökar hudens elasticitet och lyster
  2. Utjämning av fina linjer och ytliga rynkor på de dynamiska ytorna i ansiktet, till exempel runt munnen, ögonen och i pannan vilket möjliggörs av produktens unika och reologiska hydrostretch-effekt
  3. Reparation av akneärr genom att frigöra underliggande vävnad följt av bolusinjektion, vilket lyfter ärret och främjar reparation av hudfibros
Viscoderm hydrobooster frame
Viscoderm Hydrobooster closeup
Viscoderm Hydrobooster closeup face

Den injicerade produkten består av stabiliserad hyaluronsyra. Behandlingen startar en biologisk process som gör att behandlingen blir särskilt effektiv.

Viscoderm® Hydrobooster har en låg gelstelhet och viskositet, och dess höga formbarhet kännetecknas av att den har optimal vävnadsintegration. Detta gör den optimal för behandling i olika nivåer av dermis.

Viscoderm® Hydrobooster i kombination med Profhilo®

I många fall kan det vara självklart att du får en kombinationsbehandling som innehåller både Viscoderm® Hydrobooster och Profhilo®.

Profhilo® erbjuder full återfuktning utan fyllighet (produkten har ingen korslänkning). Det gör att du får den optimala utgångspunkten för dina efterföljande behandlingar, inklusive till exempel behandling med Viscoderm® Hydrobooster.

Samråd

En Viscoderm® Hydrobooster-behandling hos oss börjar med en konsultation, där vi diskuterar dina önskemål, och förväntningar, tillsammans. Vi kommer sedan överens om när du ska komma på behandling. Tänk på att det måste gå minst 48 timmar från konsultation till tiden för behandling.

Behandling och resultat

En Viscoderm® Hydrobooster-behandling sker vanligtvis över 2 omgångar med 4 veckor mellan injektionerna. I vissa fall rekommenderar vi en startkur på 3 behandlingar.

Efter behandlingarna kommer du att uppleva rodnad och lätt irritation som brukar gå över snabbt.