Behandlingar

BEHANDLINGAR

CIA's BEAUTY SECRETS

Cias beauty secret

WANT TO KNOW MY SECRETS TO RESTORE YOUR YOUTHFUL LOOK?

SECRETS är en signaturbehandling i tre faser framtagen för att ge en komplett make-over av huden, trötta ögon och området kring munnen. Förloppet av dessa behandlingar sträcker sig över ca 1 års tid där man stegvis jobbar fram en bättre version av sig själv.

FILLERS

Restylane är en filler som är naturlig, säker och ger långvariga resultat. Restylane kan föryngra huden i ansikte, hals och dekolletage, återskapa spänst och elasticitet, fylla ut rynkor och ärr, öka volymen i läpparna eller ge en rejäl fuktboost.
Restylane har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996. I dag har ungefär 28 miljoner behandlingar gjorts över hela världen.

VISCODERM® HYDROBOOSTER​

Viscoderm Hydrobooster puff

Viscoderm® Hydrobooster kan minska tecken på åldrande, jämna ut linjer, ge djup återfuktning samt jämna ut djupa ärr.

VISCODERM® SKINKÒ E

Viscoderm SkinkoE puff

Behandling med Viscoderm® skinkò e är en aktiv biokomplementering. Resultatet är en synbart fräschare hud som, baserat på mesoterapi, ger mer lyster och slätare hudton.

DR CYJ Hair filler

CYJ Hairfiller

Nu lanserar vi Dr. CYJ Hair Filler, en revolutionerande teknik mot håravfall som tagits fram efter år av vetenskaplig medicinsk forskning.

BOTOX/AZZALURE

Botox/Azzalure

Botolinumtoxin är ett naturligt förekommande protein som injiceras med en tunn nål i små doser och gör att de muskler som bildar rynkor slappnar av och blir slätare. Andra nervfunktioner, till exempel hudens känslighet för beröring, påverkas inte. Behandlingar med Botolinumtoxin har använts i mer än 20 år för medicinsk behandling. En rätt utförd injektion ska inte förändra ansiktets normala mimik eller märkas på annat sätt än att patienten ser mer utvilad och fräsch ut efteråt.

TRÅDLYFT

Thread lifting mono

Trådlyft är ett minimalt invasivt förfarande med upplösbara PDO-trådar (Polydioxanon- trådar som har används för suturer i över 20 år) och som bryts ner naturligt av kroppen över tid. PDO-trådlyft är avsett att för att föryngra och förbättra ansiktsstrukturen, vilket ger samma fördelar som ett ansiktslyft men utan behov av operation.

 

UltraCol PDO-injektion

UltraCol PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering.

UltraCol PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. 

JALUPRO

Jalupro super hydro

LANSERING AV EN REVOLUTIONERANDE NYHET!

Har du hört talas om JALUPRO SUPER HYDRO, den mest kraftfulla ”skinboostern” på marknaden? Likt PROFHILO så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg.

PROFHILO

Brukar din hud kännas extra matt och torr under vintern?
Det är inte så konstigt med tanke på de extrema temperaturväxlingarna mellan ett varmt och torrt inomhusklimat och den kyliga vinterluften.

Men vi har lösningen som gör din hud redo för att möta kylan, nämligen vår senaste antiagingbehandling PROFHILO

 

SUNEKOS

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen?
Har du provat olika krämer och behandlingar utan resultat?

Nu har vi äntligen funnit lösningen på det! Vi har fått in en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat.

PRX T33

PRXT33
Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr linjer eller ytliga rynkor?

Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar?

Då har vi lösningen för dig!

BELKYRA/ DUBBELHAKA

Belkyra/ dubbelhaka

Belkyra ® – för behandling mot dubbelhaka

BELKYRA ®, är det första godkända läkemedlet för behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

DERMAPEN4

Dermapen4

Huden är kroppens största organ och vid 20 års ålder börjar vi tappa kollagen som är hudens stödprotein. Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som är effektiv och hjälper till att stimulera hudens kollagenproduktion.

DERMAPEN /CRYO

Dermapen cryo

En snabb och smärtfri behandling som avlägsnar följande på några sekunder:
• Skin tags
• Körsbärsangiom
• Solar lentigo (ålders- / leverfläckar)
• Seborroisk keratos
• Fräknar

KEMISK PEEL

Neostrata behandling

Kemisk peel verkar mot:
• fina linjer och rynkor
• ojämnheter och akneärr
• acne, rosacea, och atopiskt eksem.
• solskador och pigmentering
• stora porer och pormaskar
• glåmig, trött och torr hud