Säkerhet

Säkerhet

Restylane klinik
Certifierad för estetisk injection

Safe Certified Restylane Practitioner är det program som Q-Med Galderma har över hela Norden för att hjälpa kunden att hitta enkelt en trygg klinik/behandlare.
När man som kund skall välja klinik för den behandling man vill utföra, kan det vara svårt att hitta relevant information om vilken kompetens och erfarenhet som behandlarna har. Avsikten med Q-Meds Safe Certified Practitioner Program är att underlätta för kunden.

Om klinikens behandlare är Restylane-certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem.
Det finns olika nivåer av certifiering beroende på vilka utbildningar man deltagit i och också beroende på hur många behandlingar man som behandlare utfört.

För att få möjligheten att bli Certifierad Restylane behandlare måste man vara legitimerad läkare, sjuksköterska eller tandläkare samt uppfylla ett antal övriga krav.
Jag som arbetar med Restylane på Cia Medical Skincare är certifierad enligt detta program.

 

Information till dig som patient som skall göra en estetisk injektionsbehandling.

Den här kliniken har en behandlare som är Certifierad för estetisk injicering.

Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

Läs mer här