JALUPRO SUPER HYDRO

JALUPRO SUPER HYDRO

LANSERING AV EN REVOLUTIONERANDE NYHET!

Har du hört talas om JALUPRO SUPER HYDRO, den mest kraftfulla ”skinboostern” på marknaden? Likt PROFHILO så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg. 

Dessutom innehåller den en hudföryngrande cocktail med 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar kroppens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra likt mesoterapi. Jalupro Super Hydro verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den förbättrar hudens spänst och elasticitet och minskar rynkor och fina linjer.  

Behandlingen utförs vanligen i två steg med 4 veckors mellanrum. Produkten injiceras i totalt 13 punkter (vid behandling av ansikte) och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden. Utöver ansiktet kan man även behandla områden som hals, dekolletage och armar som normalt sett är svårbehandlat med traditionella fillers. Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och håller sedan i ca 5-6 månader. För bibehållet resultat rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad.